Billiga linser

Det bästa sättet att få tag på billiga linser är att jämföra priset på olika linser på Internet. Då du beställer linser över Internet så måste du emellertid ha en ordination av en optiker för just den lins som du ämnar köpa. Likväl kontrolleras inte detta särskilt mycket i praktiken. Skulle du emellertid köpa billiga linser över Internet, utan att en optiker föreskrivit det, finns alltid risken att det uppstår permanenta skador på ögonen. När du köper dina billiga linser över Internet ska du också, minst en gång per år, gå till en optiker för att kontrollera att du beställer rätt sorts lins.

Kontaktlinser till bra priser – Snabbt, enkelt och billigt hos Lensway

Du kan spara mycket pengar genom att hitta ett billigare alternativ till dina nuvarande linser. Billiga linser finns att få tag på beträffande alla linstyper. Dessa är bifokala linser, endagslinser, färgade linser, månadslinser, toriska linser samt veckolinser. Var dock noga med att kontrollera så att de billiga linserna är originaltillverkade. Det innebär att dina billiga linser är exakt desamma som säljs, betydligt dyrare, hos en optiker. Ofta kostar billiga linser, när du köper dem över nätet, endast hälften av vad de skulle ha kostat hos en optiker. Om det är möjligt att kontrollera bör du också förhöra dig om dina billiga linser har hanterats på ett rätt sätt, vilken typ av lagerhållning som företaget har samt hur linserna paketeras.

Alla dessa parametrar är av stor vikt för den kvalité du får. Många företag som säljer billiga linser över Internet är mycket noga med dessa saker, så att du ska kunna känna dig trygg som kund i företaget. Kontrollera också möjligheten till returrätt ifall du skulle vara missnöjd med dina billiga linser. En del företag, som säljer billiga linser, har en prisgaranti. Den innebär att om du som kund skulle märka att det finns ett annat företag som säljer linserna ännu billigare, så kan du kontakta företaget för att få dina linser till det billigaste priset. Var dock medveten om att detta erbjudande endast gäller före köpet av de billiga linserna. Det går inte att klaga på priset för de billiga linserna efteråt.

Erbjudandet gäller även i regel endast för svenska företag som säljer linser. Detta på grund av att utländska konkurrenters priser på billiga linser är satta utan moms och tullavgift. Då du beställer billiga linser över Internet ska du också kontrollera vilken leveranstid som är utsatt. Beroende av hur ofta du ämnar använda dina kontaktlinser styr vilken sorts linstyp du ska välja. Om du använder linser vid ett fåtal tillfällen är endagslinser att rekommendera. Således behöver du inte beställa så många linser per gång. Samtidigt kan det vara bra att köpa upp ett lager av linser, då frakt tillkommer. Använder du linser mer regelbundet så måste du också köpa linsvätska. Linsvätska går också att få tag på för en billig penning över Internet.