Soflens linser

Soflens linser är ett samlingsnamn på flera olika typer av linser. Soflens OneDay är en endagslins. Dessa ska tas ut varje kväll, kastas och därefter ersättas med en ny soflens lins på morgonen följande dag. Soflens OneDay säljs dock även under namnen Contact Day 1 och Easy Lens. Soflens 66 är en mycket populär månadslins som innehåller en högre vätskehalt än andra linser. Soflens 66 Multifocal är en så bifokal månadslins som är sammansatt av flera olika zoner. Detta ger möjlighet till bra synskärpa på nära respektive långt håll. Vidare är Soflens 66 Multifocal ett bra komplement till glasögon.

Kontaktlinser till bra priser – Snabbt, enkelt och billigt hos Lensway

SofLens 66 Toric är en månadslins som korrigerar astigmatism. Astagmatism betyder åldersynthet. Soflens 59 är namnet en månadslins. Detta betyder att den ska tas ut varje kväll, samt rengöras för att sättas in igen nästa morgon. Efter en månad ska man kasta linsen och ersättas med ett nytt par. Soflens 59 finns även som mjuka linser med vanlig vätskehalt. Denna kallas för Soflens 59 comfort. Det enklaste sättet att köpa soflens linser är via Internet. Att handla soflens linser på Internet är bekvämt, enkelt och framför allt billigt.

Innan man beställer sina soflens linser ska man ta kontakt med en legitimerad optiker. Skulle man få fel typ av linser kan detta orsaka komplikationer. Hos de olika företagen som säljer linser på nätet kan du också få en viss vägledning beträffande vilka linser som passar dig. Då du handlar soflens linser över Internet bör du också regelbundet, minst en gång per år, gå till en optiker för att kontrollera att du beställer rätt sorts lins. Var också noga med att hantera soflens linserna på det sätt som föreskrivits.
Exempelvis kan det samlas olika bakterier under linsen. Soflens linser kan också i vissa miljöer göra mer skada än nytta för dina ögon. Skulle beläggningar uppstå på soflens linserna kan detta orsaka en torrhetskänsla samt även en viss irritation. Likväl varierar det mellan individer hur dessa beläggningar uppstår samt vilken effekt det får. Att man får problem med sina kontaktlinser är mycket vanligt. Men i de flesta fall så utgör det ingen fara för synen i stort.